kiskunmajsai rabló

Elkapták a kiskunmajsai rablót


A rendőrök 19 óra alatt beazonosították és elfogták a gyanúsítottat.

A rendelkezésre álló adatok szerint ismeretlen tettes 2017. szeptember 8-án 15 óra 15 perc körül vásárlást színlelve megjelent egy kiskunmajsai élelmiszer üzletben. Több árucikket kért az eladótól, aki azokat a pultra helyezte. A férfi ekkor kijelentette, hogy az áruért nem akar fizetni, eközben ruhájából egy kést vett elő, amit beleszúrt a pultba. Ezután az ott lévő pénztárgépet megfogta, vezetékét a falból kitépve azzal együtt az üzletből elmenekült.

Az ismeretlen elkövető menekülés közben a pénztárgépet egy közeli utcában eldobta, amit a rendőrök megtaláltak és a sértettnek vissza is adtak.

A nyomozók beazonosították a feltételezett elkövetőt, egy 23 éves helyi férfit. Körözését rendelték el R. Józsefnek, akinek a felkutatására tett intézkedések nem vezettek eredményre.

A rendőrök 2017. szeptember 9-én 10 óra 15 perckor egy kiskunmajsai házban, a kamra ajtaja mögött megbújva találták meg a férfit. A bűncselekmény elkövetéséhez eszközként használt kést is megtalálták és lefoglalták.

A nyomozók R. Józsefet rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták, őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.

Képek: police.hu

police.hu

Hozzászólások