gyurcsany vs botka

Gyurcsány osztja meg az MSZP-t?


A Médianéző Kft. igazgatója szerint az MSZP-t továbbra is a Demokratikus Koalíció (DK) elnökéhez, a volt szocialista miniszterelnökhöz, Gyurcsány Ferenchez való viszonya osztja meg. Boros Bánk Levente az M1 aktuális csatorna kedd reggeli műsorában arról beszélt: Gyurcsány Ferenc “továbbra is az a személy, aki, ha nem is a fizikai jelenlétével vagy a pozíciójával, de az árnyékával továbbra is rabul próbálja ejteni” az MSZP-t.

A Gyurcsányhoz való viszony osztja meg valójában továbbra is a pártot, és stratégiai kérdéssé vált: “Gyurcsánnyal közösen vagy Gyurcsány nélkül” – mondta, hozzátéve: ameddig a kérdésben nem dönt az MSZP, addig ez a “vitatkozó párt” marad. Boros Bánk Levente kifejtette: több platform létezik az MSZP-n belül, és a vita nem Botka László miniszterelnök-jelöltről, nem a programról, hanem arról szól, hogy “milyen szövetségi politikát” folytasson az MSZP.

A politológust kérdezték a Jobbik választási cenzussal kapcsolatos elképzeléséről, és ennek kapcsán arról beszélt, hogy szerinte a Jobbik néppártosodási törekvése nem tudott áttörést hozni, és éppen ezért próbálja a párt a saját korábbi szavazóit megszólítani.

Kiskunhír kérdezi:

Vajon Gyurcsány valóban ilyen megosztó személyiség? Önmaga lenne ilyen, vagy Orbánék “átküldték” a karaktergyilkos húsdarálón?
Hozzászólások